4.1.2014

Asiaa liivijengille

Monta vuotta tuskailin sitä, kuinka hankalaa on löytää sopivat rintaliivit, joiden ostaminen ei veisi ihan vararikkoon. Suomen kaupoissa on (tai ainakin oli) todella heikosti tarjolla hoikille, mutta suuririntaisille naisille sopivia malleja. Toissavuonna eräs ystäväni paljasti rintsikanmetsästyssalaisuutensa ja jaan sen nyt teidän kanssa.

Mainio ostospaikka on Briteissä sijaitseva suuriin kuppikokoihin erikoistunut Brastop-verkkokauppa. Valikoimaa on reilusti ja tarjouksiakin näkyy olevan vähän väliä. Vielä tänään ja huomenna näyttäisi saavan kaikista, jo alennetuistakin tuoteista -14 %!
http://www.brastop.com/
Brastopin sivuilta nyysitty kuva.

Kun tilasin ensimmäisen satsini, meni kaksi kolmesta liivistä heti vaihtoon. Homma toimi siten, että lähetin ensin sähköpostia, jossa kerroin mitkä tuotteet eivät sopineet ja kyselin vaihtoehtoja. Vastauksena tuli ehdotukset korvaavista tuotteista ja ohjeet palautukseen. Homma hoitui varsin rivakasti ja sain sopivat liivit tilalle. Sivuilta löytyy toki ohjeita koon valinnassa. Ensiyrittämällä oikea koko löytyi Freyan mallistosta. Fantasien ja Kris Linen kupit olivat liian isot, joten yhtä kokoa pienemmät olisivat sopineet paremmin.

Nyt lähti tilaukseen taas useampi kappale ja pari uutta merkkiä kokeiluun. Osan tulen palauttamaan, sillä tilasin varmuuden vuoksi paria eri kokoa. Fantasielta tilasin samanlaiset kaarituettomat liivit, joita minulla jo oli yhdet. Joskus tuet vaan tuntuvat inhottavilta ja silloin Fantasie Gabriellet ovat voittamattomat.

Ja vielä vinkkinä: kaarituellisista rintsikoista ei saa kovin hyviä kaarituettomia ottamalla ne tikut pois. Kokeiltu on. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti