1.11.2014

Lyhyt yhteenveto lihalokakuusta

Sinne meni lihalokakuu. Aikomuksista huolimatta lihansyöntini jäi suhteellisen vähäiseksi. Ehkä keskimäärin joka toinen tai kolmas päivä tuli syötyä 100-150g annos lihaa. No mitäpä pienistä, tuli ainakin tilattua poroa useammalle tyypille. Varmaan kuukauden päästä toimitus.

Ehkä suurin syy kasvispainotteiseen ruokaan on ollut alakulosta johtuva vetämättömyys. Ei oikein kiinnosta miettiä etukäteen, että pitäisi ottaa lihaa sulamaan saatikka suunnitella mitä siitä tekisi. Jotain heiniä kun viskaa pannulle tai kattilaan, saa varsin helposti edes jonkinlaista vatsantäytettä.

Oikeastaan on pitänyt keskittyä siihen, että ylipäänsä muistaa syödä päivällä. Lounarit ovat olleet aika mainio asia, kun niitä käyttäessä ei niin pohdi sitä, paljonko rahaa laittaa ateriaan (kun ne on jo vähennetty palkasta ja "menetettyä" rahaa). Tulee ainakin jotain syötyä. Vierailin useamman kerran matkani varrella olevassa Silvopleessä ja sieltä saikin varsin maittavaa murkinaa. Myös muut lounaat olivat pääosin kasvispainotteisia. Melkoinen lihansyöjä siis olen...

Oli mukava nähdä muutamaa kaveria pitkästä aikaa, kun kutsuin heidät pikkuisille synttärikesteille. Tuli sellainen fiilis, ettei sitä ehkä ihan yksin tässä maailmassa ole. Synttäreille oli tarkoitus tehdä lammasrisottoa, mutta yllätys yllätys en saanut aikaiseksi lihojen keittämistä ajoissa. Kasvislinjalla siis mentiin noissakin pirskeissä. Säästyypähän enemmän lihaa talveksi.

Lokakuun aikana aloitin uuden duuniprojektin, mikä auttaa huomion viemiseen pois ikävistä asioista. Vähän vaikea olla niin fiiliksissä, kuin olisi aihetta, mutta tietyllä tapaa osaan silti olla kiitollinen ja iloinen siitä, mihin suuntaan asiat ovat alkaneet mennä.

Mukavaa marraskuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti