7.7.2015

Palstaa ja aurinkoa

Muutama kuva palstalta. Viime aikoina olen lähinnä käynyt kastelemassa ja nyhtämässä vähän rikkaruohoja. Kylvin huvikseni tosin vielä retiisiä, naurista ja mm. yrttejä kuun vaiheessa. Saa nähdä mikä kaikki ehtii kasvaa. Vein myös uudet kurkun ja kesäkurpitsan taimet palstalle, koska edelliset olivat kärsineet ja minulla vielä noita "ylimääräisiä" oli parvekkeella. Nyt siellä törrää jo yksi "valtava" kurkku ja kohta tulee mansikoitakin, jeejee!

Porkkanatkin ovat saaneet varsiaan pidemmiksi sipuleiden seassa. Herneet ovat olleet vähän hitaita muutamaa yksilöä lukuunottamatta. Partsilla on kyllä jo muutama kunnon palko. Luulin ottaneeni kuvan peruna/kaalimaastani, mutta en näköjään. Lantunvarret ja pikkuinen raparperini on näköjään ikuistettu.

.






Lämmin sää teki hyvää niin kasveille kuin mielelle. Viikonloppuna tuli nautittua auringosta oikein urakalla. Sunnuntaina kävin n. 3h suppailuretkellä.



2 kommenttia:

  1. Kasvua pukkaa mukavasti palstallasi. Ja olet ilmeisesti pitänyt osaa harson alla. Se suojaa kivasti ötököiltä.
    Suppailu helteillä kuullostaa houkuttelevalta. Kunhan rasvaa tarpeeksi. Siinä saa samalla aurinkoa tosi tehokkaasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, aika monet jutut ovat olleet harson alla. Parsakaalit ja lantut lienevät ainakin tyytyväisiä ratkaisuun... Nuo uudet kylvökset toki suojasin myös harsolla.

      Aurinkoa piisasi juu. Eipä oikeastaan haitannut, ettei maanantaina enää niin porottanut. Oli pakko jo vähän vaatteilla suojata, ettei ihan käristy. :D

      Poista